EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

апр04

Нова модель HMI 7” від Weintek


Производитель: Weintek

З моменту дебюту флагманської серії панелей оператора cMTx компанія Weintek випустила моделі з діагоналями 10,1, 15 та 15,6 дюйма. Щоб розширити лінійку своїх продуктів і ще більше задовольнити потреби ринку, виробник тайванів радий оголосити про випуск нового 7-дюймового пристрою з ємнісним екраном cMT3072XP.

Оновлений сенсорний екран: висока роздільна здатність і мультитач

Модель cMT3072XP відрізняється елегантним дизайном та дисплеєм з високою роздільною здатністю 1024x600, який підтримує широкий кут огляду 85 °. Його ємнісний сенсорний екран забезпечує інтуїтивно зрозуміле та швидке керування, підтримуючи звичні мультитач-жести, як на смартфонах. Нова панель оснащена потужним чотириядерним процесором, флеш-пам'яттю об'ємом 4 ГБ та оперативною пам'яттю об'ємом 1 ГБ, а також повним набором необхідних портів та інтерфейсів для підключення, включаючи два порти Ethernet та всі послідовні з'єднання (RS232 2W/4W, RS485 2W/4W SIEMENS MPI, CAN-шина).

Оновлене ПЗ та інтерфейс

cMT3072XP, що відноситься до категорії "просунутих" (Advanced) панелей серії cMTx, пропонує широкий спектр програмної підтримки, особливо в галузі інтеграції даних та інтелектуального моніторингу. Модель оснащена вбудованим сервером OPC UA, протоколом зв'язку MQTT та можливістю підключення до сервера бази даних SQL. А такі інструменти, як VNC Viewer, WebView, cMT Viewer та Weinclud, надають широкі можливості у віддаленому управлінні та моніторингу. Завдяки надійній підтримці програмного забезпечення, панель cMT3072XP може стати потужним рішенням для інтеграції даних, що виконує як локальні, так і віддалені операції.

Крім того, новинка буде першим пристроєм у лінійці Weintek, який має абсолютно новий інтерфейс користувача системних налаштувань. Перероблений з використанням доступних елементів, оновленого меню та покращеного зворотного зв'язку, він значно розширить взаємодію з користувачем. Крім того, новий інтерфейс пропонує дві теми: світлу та темну.

Простота замін та переходу

Панель cMT3072XP має ті ж розміри вирізу для монтажу, що й попередні 7-дюймові моделі Weintek, що, у свою чергу, дозволить без будь-яких конструктивних змін здійснити заміну. Щодо програмного забезпечення, для плавного переходу надаються звіти про оновлення та рекомендації щодо модифікації проектів.

 

cMT3072XP