EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

мар17

Плати Advantech на процесорах Intel Core 13-го покоління


Производитель: Advantech

З появою процесорів Intel Core 13-го покоління компанія Advantech почала хвилю оновлень свого обладнання, щоб відповідати сучасним вимогам продуктивності. З початку 2023 року під новітні процесори Intel® Core™ i9/i7/i5/i3 буде адаптовано широкий спектр платформ, включаючи промислові материнські плати формату ATX, повнорозмірні одноплатні комп'ютери PICMG 1.3, компактні платформи, що вбудовуються (IPC і Compact IPC).

Найбільший стрибок в архітектурі та продуктивності процесорів Intel Core.

Процесори Intel® Core™ 13-го покоління мають високопродуктивну гібридну архітектуру, що об'єднує до восьми високопродуктивних ядер (P-ядер), які у свою чергу покращують консолідацію робочих навантажень, та до шістнадцяти ефективних ядер (E-ядер), які покращують управління як фоновими. завданнями, і багатозадачністю загалом. Порівняно з попереднім поколінням, у нового продуктивність збільшена в 1,04 рази при однопотоковій роботі та до 1,34 раза при багатопотоковій. Крім того, 13 покоління процесорів підтримує модулі пам'яті до DDR5-5600 (або DDR4-3200), що значно підвищує пропускну здатність, а оновлення ліній PCIe 5.0/4.0 розширює можливості платформ, в т.ч. підтримувати велику кількість одночасних програм.

Таким чином, системи на базі процесорів 13-го покоління ідеально підходять для модернізації інтелектуальних виробничих систем, систем машинного зору, управління транспортом та його інфраструктурою, а також для периферійних програм штучного інтелекту.

AIMB-788/708 – надійні материнські плати формату ATX для масового ринку з процесорами Intel 13-го покоління.

Модернізовані материнські плати Advantech формату ATX серій AIMB-788 та AIMB-708 з процесорами Intel® Core™/Pentium®/Celeron® LGA1700 13-го покоління оснащені 7 слотами розширення PCIe/PCI (включаючи 1 x PCIe x16 Gen 4, x PCIe x4 Gen 3), M.2 (NVMe) та пам'яті DDR4-3200. Їхня висока продуктивність, розширюваність та економічність відповідають актуальним вимогам для широкого спектру додатків у галузі промислової автоматизації та відеоспостереження, що потребують безперешкодного оновлення, довгострокової підтримки, перевіреної надійності та суворого контролю. Апгрейд також торкнеться нових версій PCE-5133 та PCE-5033. Це повнорозмірні одноплатні комп'ютери PICMG 1.3 з кількома об'єднувальними панелями, різноманітними входами/виходами та слотами розширення, які забезпечують гнучкість конфігурування та високу обчислювальну потужність.

Вбудовані та модульні платформи IPC також будуть оновлені.

Перехід на 13 покоління процесорів також поширюється і на MIC-770 V3, IPC-320 і PCE-2133/2033. MIC-770 V3 - це вбудована блочна промислова платформа з високою продуктивністю, модульною та безвентиляторною конструкцією, яка ідеально підходить для розгортання у важких та небезпечних промислових умовах. IPC-320 є абсолютно новим продуктом з лінійки IPC компактних промислових комп'ютерів Ці системи легко знайдуть своє застосування там, де від пристроїв потрібно промислове виконання, довговічність, робота з низьким рівнем шуму (не більше 34 дБ). PCE-2133 і PCE-2033 - це компактні материнські плати, що поставляються в комплекті з ультракомпактними шасі серії IPC-200 (IPC-220/240/242), призначеними для машинного зору та управління рухом у виробництві.