EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

фев01

RTC-710AP Захищений планшет від AAEON


Производитель: Aaeon

Серед захищених мобільних планшетних ПК RTC від AAEON з'явилася модель, RTC-710AP, найуніверсальніше та надміцне рішення, що завершує лінійку RTC. 

RTC-710AP відрізняється міцною конструкцією та універсальністю, виконана в маленькому розмірі 8,65 x 5,46 x 0,94 дюйма (219,8 x 138,8 x 23,9 мм), оснащена ОС Microsoft® Windows®, вбудованим Wi- Fi, має більш тривалий час автономної роботи в порівнянні з аналогами, а також відрізняється ергономічним дизайном. Укомплектована зчитувачем NFC, 2-мегапіксельною передньою камерою, 8-мегапіксельною задньою камерою та модулем розширення вводу-виводу, крім того, RTC-710AP має модульну конструкцію, підтримує глобальну супутникову навігаційну систему (GNSS), 2D сканер штрих .

Зауважимо, що RTC-710AP може використовуватися як мобільний планшетний комп'ютер завдяки численним вбудованим функціям (Wi-Fi, Bluetooth, 8 ГБ системної пам'яті LPDDR4 і 64 ГБ пам'яті eMMC). Устаткування має місце для карток USB 3.2, USB 2.0 та Nano SIM, а також додатковий модуль вводу-виводу.

Як і вся лінійка планшетів AAEON, RTC-710AP відрізняється винятковою міцністю та довговічністю. Має ступінь захисту IP65 та MIL-STD-810G, стійкий до ударів, вібрації та падінь. Забезпечує високу продуктивність протягом тривалого часу завдяки великій літій-іонній батареї з можливістю гарячої заміни. Ідеальне рішення для роботи у суворих умовах!

Про компанію AAEON

Компанія AAEON, заснована в 1992 році, є одним із провідних розробників та виробників промислових рішень для промислового інтернету речей. Серед обладнання AAEON: надійні, високоякісні обчислювальні платформи, промислові материнські плати, захищені планшети, системи, мережеве обладнання. Компанія тісно співпрацює з органами влади для розробки та розгортання екосистем для створення міської та громадської інфраструктури, пропонує проектний підхід та комплексні рішення.