EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

дек20

AIMB-278 - процесори Intel® Core™ 12-го/13-го покоління


Производитель: Advantech

Advantech оголошує про випуск промислової материнської плати AIMB-278.

Висока обчислювальна потужність прискорює аналіз та підвищує точність даних

AIMB-278 забезпечує безпрецедентне збільшення продуктивності на 40% завдяки 16-ядерному процесору i9-12900E в порівнянні з рішеннями попереднього покоління. Завдяки гібридній архітектурі процесорів Intel® Core™ 12-го покоління, поєднання ядер з високою продуктивністю та ефективністю максимально підвищує однопоточне виконання та швидкість відгуку для інтенсивних обчислювальних навантажень, а також багатопоточні можливості для одночасного виконання фонових завдань. AIMB-278 підтримує DDR5 4800 МГц до 64 ГБ для підвищення ефективності обчислень у системах медичної візуалізації та випробувального обладнання для високошвидкісного цифрового проектування, що потребує підвищеної швидкості передачі даних та стабільності. Крім того, AIMB-278 оснащений надійним сталевим розширенням PCIe x16 Gen 5 (32GT/s) для встановлення потужних карт GPU – включаючи серію NVIDIA RTX (наприклад, RTX A5000 з 27,8 TFLOPS). Це збільшує можливості підтримки ШІ та розширює можливості додатків глибокого навчання.

 

Широкі можливості вводу/виводу забезпечують чудову пропускну здатність.

AIMB-278 використовує Ethernet 2.5GbE для швидкої передачі/завантаження даних, забезпечуючи стабільну потокову передачу відео високої роздільної здатності в режимі реального часу. Оснащений 6 портами USB 3.2 Gen 2 для підвищення ефективності передачі зі швидкістю до 10 Гбіт/с. Підтримує M.2 M-key з NVMe SSD, який забезпечує 25-кратне збільшення передачі даних у порівнянні з SATA для підвищення швидкості читання/запису, забезпечення автоматичної бездротової роботи та продовження терміну служби. Крім того, він підтримує M.2 E-key для забезпечення бездротової роботи в безлюдних/безпильних умовах. Таким чином, AIMB-278 забезпечує розширення та вводу/виводу, необхідні для досягнення передової продуктивності обчислень

 

Вбудовані програмні сервіси забезпечують віддалене керування

AIMB-278 підтримує ОС Ubuntu для граничних обчислювальних пристроїв і використовує інтелектуальне мережеве програмне забезпечення WISE-DeviceOn для моніторингу та предиктивного обслуговування пристроїв. Це дає змогу забезпечити цілодобовий віддалений контроль, що знижує витрати на керування у додатках, які потребують автоматичного керування великою кількістю машин. WISE-DeviceOn може ініціювати перезавантаження для усунення поломок та помилок у додатках "розумної фабрики". Він допомагає користувачам уникнути збоїв системи завдяки моніторингу апаратного, програмного та периферійного обладнання в режимі реального часу, що підвищує продуктивність та скорочує тимчасові витрати.

Дійсно, використання програмного забезпечення Advantech WISE-DeviceOn забезпечує стабільну роботу та зручне віддалене керування IoT-пристроями. Mini-ITX компанії Advantech надають програмні послуги, які дозволяють створювати інноваційні та надійні промислові материнські плати. Відмінна якість продукції та довгострокова технічна підтримка у поєднанні з високою сумісністю з ОС дозволяють створювати передові рішення, які допомагають клієнтам скоротити час виходу на ринок.