EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

окт19

SBC комп'ютер de next-TGU8 від AAEON


Производитель: Aaeon

de next-TGU8 - найменша плата з вбудованим процесором Intel Core i-level з коли-небудь створених, розміром всього 3,31 х 2,17 дюймів (84 х 55 мм).

Процесор Intel® Core™ i7/i5/i3/Celeron® 11-го покоління з підтримкою до 4 ядер та 8 потоків (раніше Tiger Lake-UP3) забезпечує de next-TGU8 такою високою продуктивністю, якої ніколи раніше не було на такій маленькій платі .
Ця потужність гарантує, що користувачі зможуть використовувати потенціал вбудованої пам'яті LPDDR4x de next-TGU8 об'ємом 16 ГБ та можливістю розширення, є роз'єм M.2 2280 M-Key (PCIe x2) для включення прискорення штучного інтелекту, модулів Wi-Fi та 4G. У de next-TGU8 також передбачений слот FPC для PCIe x4 Gen 3 з комплектом Riser kit для додаткового сховища або більш сучасних графічних опцій у поєднанні з графікою Intel UHD.

Незважаючи на невеликий розмір плати, de next-TGU8 оснащений складним інтерфейсом, що включає два порти ethernet RJ45, два слоти USB 3.2 Gen2 і чотири слоти USB 2.0. Також є інтерфейс із двома дисплеями через порти HDMI та eDP.
На думку керівництва компанії AAEON, de next-TGU8 став продуктом нового покоління для передових додатків штучного інтелекту (ІІ) у безпілотних літальних апаратах та робототехніці. Формування цього покоління лише починається.

Модель de next-TGU8 від AAEON анонсує початок нового покоління одноплатних обчислень SBC, долаючи обмеження за розмірами плати, виробляючи найменшу плату з вбудованим процесором Intel Core i-level з будь-коли створених. Незважаючи на мініатюрний форм-фактор, de next-TGU8 підтримує потужні функції введення-виводу, з творчими можливостями розширення та високою продуктивністю промислового рівня.

Таке поєднання проектування та комп'ютерних технологій гарантує, що наступні покоління додатків у галузях передових обчислень зі штучним інтелектом, робототехніки та інтелектуального транспорту, будуть використовувати обчислення промислового рівня в менших, легко розгортаються формах за допомогою точного інжинірингу, здатного перетворити потужність та продуктивність у будь-яку продуктивність.

de next-TGU8