EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

июл18

BOXER-6641-PRO безвентиляторне рішення від AAEON


Производитель: Aaeon

Поряд із безвентиляторними рішеннями, побудованими на базі «мобільних» процесорів, сьогодні виробники пропонують моделі і на «настільних» процесорах, що значно зменшує вартість системи.

Компанія AAEON представляє BOXER-6641-PRO, виконаний на базі чіпсетів C246/H310 з підтримкою процесорів Intel 8-го та 9-го поколінь. Високопродуктивні процесори сімейства Coffee Lake з низьким тепловиділенням (не більше 35 Вт) дозволяють системі з пасивним охолодженням працювати в розширеному діапазоні робочих температур від -40 до +70 C. Також вбудований комп'ютер оснащений спеціалізованим джерелом живлення з діапазоном вхідної напруги 10-35 В.

Ця модель підтримує пам'ять DDR4 SODIMM з контролем парності та без нього загальною ємністю до 64 Гбайт, оснащена двома відсіками для накопичувачів розміру 2,5 дюйми.

Новинка має гнучкі можливості розширення завдяки наявності портів вводу-виводу - 4x LAN, 6x RS-232/422/485 і 8x USB. Комп'ютер підтримує підключення двох незалежних дисплеїв через відеовихід HDMI, а висока продуктивність системи забезпечує декодування відео в різних форматах з роздільною здатністю до 4K (4096 x 2130 пікселів).

Завдяки використанню графену в інноваційній конструкції тепловідведення, BOXER-6641-PRO може працювати як за значно нижчих, так і за більш високих температур зовнішнього середовища, що дозволяє застосовувати його в жорстких умовах експлуатації