EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

июл04

Нові ультразахищені ноутбуки X600 від Getac



Getac Technology Corporation, один із провідних виробників захищених мобільних комп'ютерів, оголосив про випуск нових ноутбуків з діагоналлю екрану 15,6” X600 та X600Pro, розроблених спеціально для професіоналів, яким потрібна висока продуктивність та виняткова надійність при виконанні складних критично важливих операцій.

Ультразахищені пристрої цієї серії поставляються з попередньо встановленим процесором 11-го покоління Intel Core i5, який можна замінити на i7 або i9, а також опціональним дискретним графічним контролером NVIDIA® Quadro® RTX3000.

Об'єм оперативної пам'яті за замовчуванням 16 Гб формату DDR4 з можливістю розширити до 64 Гб. У ноутбук можна встановити до трьох твердотільних накопичувачів сумарним обсягом до 3 Тб. Операційна система X600 Windows 11 Pro забезпечує інтуїтивно знайомий користувачам інтерфейс Microsoft, але з розширеною функціональністю гібридної/віддаленої роботи та легшим керуванням кількома завданнями. А завдяки великому 15,6-дюймовому дисплею з роздільною здатністю FullHD на базі технології LumiBond, що забезпечує чудову передачу кольору, контрастність, яскравість 1000 нит для роботи при яскравому сонячному світлі, а також додаткової можливості ємнісного мультитач-екрана, що працює на холод рукавичках, виконання завдань стає простішим навіть у складних умовах.

Можливості підключення X600 перевершують стандарти для захищених мобільних пристроїв. Два порти Ethernet 2.5GBASE-T забезпечують надійне фіксоване підключення до двох одночасних мереж, а широкосмугова бездротова мережа LAN, що підтримує новий стандарт Wi-Fi 6E, використовує частотний блок 6 ГГц, який не використовується попередніми поколіннями Wi-Fi. Порт Thunderbolt 4 (Type-C) забезпечує надшвидкісну фіксовану передачу даних між пристроями, Bluetooth 5.2 дозволяє підключати пристрої з низьким енергоспоживанням.

При товщині менше шести сантиметрів і вазі 4,43 кг, X600 створений для зручності користувача, забезпечуючи високу мобільність і компактність. А завдяки двом батареям з можливістю гарячої заміни без використання додаткових інструментів ноутбук може працювати весь день без необхідності підключення до мережі. Пристрій відповідає стандартам IP66 від попадання води та пилу, а також MIL-STD-810H та MIL-STD-461G, витримує падіння з висоти 1,2 метра, та повністю функціональний у температурному діапазоні від -29°С до +63°С.

Ноутбук підійде для використання в різних екстремальних умовах таких сфер застосування, як нафтогазова промисловість, комунальні служби, у транспортній та логістичній інфраструктурах, а також у автомобільній промисловості та на виробництвах.