EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

июн29

AAEON - PICO-V2 K4 з потужним процесором V2000 та найменшим форм-фактором на ринку


Производитель: Aaeon

Представляємо PICO-V2K4 з потужним процесором V2000 та найменшим форм-фактором на ринку від AAEON. Плата поєднує в собі високошвидкісну обчислювальну потужність та новаторську графіку.

З випуском PICO-V2K4 компанія AAEON зробила ще один крок уперед в інноваціях. Створивши найменший одноплатний комп'ютер, що вбудовується на базі сімейства вбудовуваних процесорів AMD RYZEN ™ V2000 з 8 ядрами, компанія AAEON ще раз підтвердила своє лідерство в області вбудовуваних рішень.

PICO-V2K4 також встановлена ​​високопродуктивна графіка AMD Radeon™, 7-нм технологія обробки, до 64 ГБ NVME SSD для зберігання та до 32 ГБ вбудованої пам'яті LPDDR4x, все у форм-факторі 3,94" x 2,84". Завдяки щільності цих потужних функцій у такому невеликому форм-факторі PICO-V2K4 ідеально підходить для динамічного мобільного використання, наприклад, у портативних пристроях, HMI, автономній мобільній робототехніці та безпілотних літальних апаратах.

PICO-V2K4 зберігає характерну універсальність, якою славиться лінійка плат PICO-ITX від AAEON, але його безпрецедентна високошвидкісна обчислювальна потужність, новаторські графічні можливості та потужності введення-виводу стають на новий рівень досконалості. Такі елементи нададуть користувачам все: від високої продуктивності процесора до надійних можливостей розгортання без шкоди для графіки.

Завдяки продуктивності процесора, що забезпечується сімейством вбудованих процесорів V2000, PICO-V2K4 здатний автоматизувати промислове застосування, зберігаючи при цьому довговічність та стабільність протягом усього життєвого циклу завдяки розрахунковому тепловому діапазону від 10 до 25 Вт. Вбудоване сховище NVMe об'ємом до 64 ГБ та ключовий порт M.2 2280 M дозволять використовувати модулі розширення для різних типів програм.

PICO-V2K4 досягне успіху в діагностичній візуалізації як допоміжний додаток для підвищення точності та ефективності аналізу рентгенівських знімків та МРТ. Чіпсет PICO-V2K4 оснащений графікою AMD Radeon з підтримкою до 7 обчислювальних блоків, що дозволяє створювати графіку з роздільною здатністю 4K для покращення медичної візуалізації у поєднанні з моделями виведення штучного інтелекту для виявлення об'єктів у медицині.

PICO-V2K4 пропонує розробникам ширшу аудиторію потенційних користувачів завдяки надвисокій частоті кадрів, вищій частоті та тактовій частоті, а також підтримці 4-х одночасних дисплеїв 4K. Це корисно у медичних технологіях, а й у іграх. Щоб підкреслити це, 64-гігабайтне сховище NVMe PICO-V2K4 та слот розширення M.2 2280 M-key забезпечують велику швидкість обробки та спрощують використання для кінцевих користувачів.

Даний одноплатний комп'ютер застосовується в іграх, діагностичної візуалізації або промислової автоматизації. PICO-V2K4 пропонує чудову обчислювальну потужність, покращену графіку та систему введення-виведення, необхідну для створення елітних додатків на будь-якому вертикальному ринку, зберігаючи при цьому компактний форм-фактор та гнучкі можливості розширення.