EnglishAbout us ПоискПоиск по сайту ЗарегистрироватьсяРегистрация
Поделиться:

Новини

сен08

Нова платформа ITA-580 для залізничної галузі


Производитель: Advantech

Advantech представляє революційно нову платформу ITA-580 для залізничної галузі, яка відповідає EN 50155. Устаткування працює на процесорах Intel Core 11-го покоління, забезпечує високу продуктивність завдяки функції ECC і безпечному підключенню 2,5 Гбіт/с. Удосконалена система кібербезпеки захищає критично важливі дані, а підтримка широкого діапазону напруг (від 24 до 110 В постійного струму) забезпечує плавну інтеграцію з різними залізничними системами. TPM 2.0 розширює можливості безпеки та віртуалізації, забезпечує ефективну та надійну роботу. Завдяки резервному живленню від ДБЖ, змінним модулям 5G та Wi-Fi 6 Advantech забезпечує оптимальний зв'язок з рухомим складом. Це перспективне рішення підвищує ефективність, безпеку та якість обслуговування пасажирів.

Швидкий та безпечний шлях до прискореного розвитку залізниць за рахунок віртуалізації та кібербезпеки

Віртуалізовані системи можуть легко масштабуватись. Така гнучкість дозволяє залізничним операторам адаптуватися до мінливих вимог і справлятися з зростаючими робочими навантаженнями в години пік або під час спеціальних заходів. Віртуальні машини ізольовані одна від одної, що забезпечує підвищену безпеку та захист від шкідливих програм чи кібератак. Вони також забезпечують легке відновлення у разі порушення безпеки або системного збою та можуть бути швидко розгорнуті, репліковані чи переміщені на різні фізичні сервери. Така адаптивність забезпечує швидке тестування, розгортання та модернізацію залізничних додатків без шкоди для системи загалом.

Забезпечення безперебійної роботи залізниць за допомогою надійного резервного живлення ДБЖ

Суперконденсатори забезпечують швидке та надійне накопичення та розрядку енергії та, тим самим – безперервну роботу залізничної системи під час перебоїв у подачі електроенергії. Цей спосіб довів свою ефективність у різних середовищах, в екстремальних погодних умовах. Так, система відрізняється високою стабільністю та безпекою в умовах залізничної галузі. Моніторинг та діагностика в режимі реального часу дозволяють операторам миттєво виявляти потенційні проблеми та проводити профілактичне технічне обслуговування, скорочуючи час простою.

Основні характеристики ITA-580

• платформа Intel® Core™ H-серії 11-го покоління з RM590E.

• Модуль резервного живлення на основі суперконденсатора.

• Мережева технологія, чутлива до часу.

• Віртуалізація (для багатозадачності).

• Підтримує розширене бездротове підключення 5G та Wi-Fi 6.

• Обхід локальної мережі для резервного з'єднання.

• Відповідає стандарту EN 50155 OT4.

• Широкий діапазон споживаної потужності від 24 до 110 В постійного струму відповідає стандарту EN 50155.